Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

avatar
V.I.P forum
V.I.P forum

Vezi profilul utilizatorului
la data de Sam 4 Feb - 14:25
Aici puteti prezenta pe scurt liceul sau scoala voastra :D


Eu primul :D

CTHC

Colegiul Tehnic "Henri Coandă", fostul Liceu Industrial Metalurgic, a fost înfiinţat în 1975, ca o cerinţă a pregătirii forţei de muncă pentru marile întreprinderi din partea de vest a oraşului.

Colegiul Tehnic "Henri Coandă" a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari unităţi şcolare ale judeţului Tulcea. Multe generaţii de elevi s-au pregătit, pe băncile acestei şcoli, în domeniile electric şi mecanic. An de an s-a dezvoltat baza materială a şcolii, diversificându-se oferta de şcolarizare, specializare şi calificare.

Oferta de şcolarizare este variată, cuprinzând 7 specializări: Matematică-Informatică, Tehnician mecatronist, Tehnician în instalaţii electrice, Tehnician în automatizări, Tehnician electronist, Tehnician electromecanic, Tehnician în prelucrarea lemnului.

De-a lungul istoriei Colegiului Tehnic "Henri Coandă", generaţii de dascăli s-au ostenit, într-un efort neîncetat, să formeze oameni adevăraţi. Unii dintre elevii de ieri sunt astăzi profesori ai colegiului, alţii sunt studenţi sau specialişti în domeniile în care s-au pregătit. Oricare va fi denumirea acestei şcoli, menirea ei va fi aceeaşi.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Asta-i harta :))


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum