Pentru a avea acces deplin la funcţiile forumului şi pentru a putea folosi chatul, va trebui să te inregistrezi!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Haru
#1

la data de Dum 5 Ian - 2:29

avatar
NEXUS TALE { HUNT DOWN THAT EXIT


Capitolul I


Anul 2009; Un nou joc fantastic de roluri i-a amploare în cunoştinţele pământenilor. Nexus Tale.

Platforma acestuia oferea oportunitatea jucătorilor de a-şi creea un personaj după cerinţele şi normele lui, instalându-l mai apoi într-o lume fantastică, de basm; unde magia şi credinţa în spritele naturii era cheia prosperităţii.
Acţiunea era plasată pe o insulă, în mijlocul oceanului Opheus, denumită Sepalum în urma formei sale de petale a unei flori.

Pentru o lungă perioadă de timp locuitorii insulei Sepalum au dus o viaţă liniştită, amornizată de pace şi bunătatea tuturor. Recolta, unicul mod de a supravieţui pe insulă, era abundentă, iar locuitorii se rugau zilnic la Zeiţa Recoltei -Niphosa- aceasta domnind pentru mulţi ani în cinstea regatului său.
Însă, ca şi orice poveste din copilărie, tot binele trebuie aruncat în ghearele răului, schimbând cursul personajelor, ar de faţă, cursul vieţii. Zeul Dstrugerii, spus şi Krah, care nu se implicase până atunci în convieţuirea celor de pe insulă, a hotărât într-un final să acţioneze, dorind împuternicire totală.
Ajuns în Sepalum a declarat război Niphosei şi aliaţilor săi, etalându-şi armata de Impşi împotriva tuturor creaturilor ce o ajutau pe Zeiţă să menţină pacea.
Deşi a fost o luptă grea, Niphosa şi supuşii săi regali au reuşit să-l învingă pe Krah, ascunzând totul de privirile oamenilor. Exilat din raţiile insulei, Krah nu avea altceva de făcut decât să aştepte.
Între timp, anii s-au scurs, iar puterile Zeiţe nu mai erau la fel de puternice ca altă dată. Necredinţa oamenilor în ea creştea tot mai mult, slăbind-o astfel de puteri.
Ajungând situaţia insulei la cunoştinţa lui Krah şi folosindu-se de puţinile puteri ce le mai avea, a creeat un Imps identic cu unul din aliaţii Zeiţei, având misiunea de a se infiltra în regatul Sepalumei şi de a-i pune capăt domniei aduse de Niphosa.
Imps-ul a fost denumit Chaotix, iar realizarea lui avea să-i readucă întreaga putere lui Krah.
Misiunea lui? Misunea lui a fost de a o otrăvi pe Niphosa -o otravă ce avea să acţioneze lent, dar la final efectul era letal-.

Chaotx şi-a îndeplinit misiunea. Iar acum Niphosa era la capătul vieţii şi a domniei sale.


NEXUS TALE { HUNT DOWN THAT EXIT


Capitolul II


Anul 2017; Anii s-au scurs rapid pentru locuitorii Pământului. Noile generaţii uitau de credinţa spirituală, iar tehnologia atinsese culmi noi ce păreau imposibile acum câţiva ani.
Cu trecerea timpului nu s-a pierdut doar credinţa în cele spirituale, ci şi plăcerile inofensive a generaţiiei pierdute.
Nexus Tale? Acum acest titlu îl mai auzi ştirbit şi rare ori din gura unui bătrân prin parcuri, bătrânele din vecini sau foşti administratori a reţelelor de comunicare prin internet.
Jocul de rol, cândva banal şi lipsit de orice simţ fizic a jucătorului, a primit o nouă însuşire. Platformele noi sunt conectate la jucători la propriu. Datorită unei căşti speciale, ce-i ajută să se transpună direct în joc, jucătorii îşi pot păstra logica gândirii, voinţa, dreptul reflexelor şi a sentimentelor.
Noua generaţie din păcate nu mai cunoaşte plăcerea fantasticului, imaginaţiei proprie. Iar acum totul se bazează pe ideea vitezei. Doresc acţiune.
Foarte rar, se mai găsesc persoane ce îndrăznesc a schimba această idee, iar din propria iniţiativă îi conectează pe jucători la cu totul alte jocuri decât cele solicitate de aceştea.

Cu toate că acest fapt este rar, nici un jucător nu s-a plâns mai apoi de acţiunile reprezentanţilor de jocuri.NEXUS TALE { HUNT DOWN THAT EXIT


Capitolul III


Anul 2017; Cu Zeiţa pe patul de moarte, credinţa locuitorilor de pe insulă aproape de uitare totală şi Krah, Zeu al Dstrugerii, subalternii regali a Niphosei ticluiesc un plan.
Prin forţele lor şi puterile ce le stăpânesc fiecare dintre cei rămaşi în regat trimit o vrajă de ajutor. Destinaţia sa e necunoscută. Cele două lumi, Pământul şi insula Sepalum, nici nu îşi cunosc adevărata existenţă.
Chiar dacă situaţia pământenilor referitor la credinţă este mai conturată decât cea a insulei, acesta este singurul mod de a găsi noi ajutoare de încredere.
Vraja a ajuns pe Pământ. În scurt timp a pus stăpânire pe toate caschetele ce sunt utilizate de pământeni pentru jocuri.

Deşi nu se cunosc una pe alta, cele două lumi vor ajunge să se intersecteze.
În cel mai scurt timp noi locuitori cu abilităţi magice sau simpli oameni ajung pe insula Sepalum. Un avatar deja creat în Lumea Reală este, acum după transfer, practic un membru a insulei, având sau nu abilităţi speciale în funcţie de opţiunile alese de jucător.

    Ai grijă. Chaotix şi-a sporit puterile de Imps odată cu trecerea timpului. A ajuns să stăpânească bine arta magiei negre şi a spiritelor uitate, acum fiind mâna dreaptă a lui Krah. Acesta nu se face văzut prea uşor, iar spatele nu-i neprotejat.Story created by, this stupid girl, call © Chou .
Please, don`t steal this shit ~


______________________________________________________
HERE IF YOU ONLY ASK AND PRAY FOR ME.
I hate fake people who are nice to my face, but horrible about me behind my back ~
EAH, FEEL IT, IT`S ABOUT YEAH

Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | © PunBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blog gratuit