Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-vaVezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  Posted la data de Dum 2 Feb - 12:08

avatar
V.I.P forum
V.I.P forum
Internal IP Address: 1

Atentie, acest vps va putea fi folosit doar pentru redirecte si puteti face cate conturi doriti.
Cei ce aveti ip strain sariti peste pasul nr.1.
Pasul 1)Firma care ofera acest serviciu a restrictionat crearea de conturi pentru cei ce detin ip românesc, însa puteti face cont folosind proxy sau aplicatia alwaysonpc.
Pentru cei ce opteaza pentru alwaysonpc:
Faceti Cont pe alwaysonpc.com, apasati butonul connect, descarcati aplicatia si va autentificati.Folosind aceasta metoda aveti acces la un calculator virtual cu ip de Bulgaria sau America, asa ca, acum puteti crea contul de vps.
Pasul 2)Se acceseaza acest link - http://adf.ly/3hEUe , completati câmpurile cerute, apoi ve-ti primi un mail de confirmare. Dupa ce activati contul, va autentificati si apasati pe butonul - Create a new environment. Acum ati ajuns la pasul unde trebuie sa va alegeti sistemul de operare dupa bunul plac.
Ve-ti observa în cont urmatoarea fraza: Environment will suspend în 59 minutes.Acest lucru vrea sa însemne ca daca nu folositi vps-ul timp de o ora acesta se va închide,urmând ca voi sa îl reactivati.Nu trebuie sa va faceti griji, din moment ce porniti redirectele pe vps acesta va functiona permanent.
Pentru detaliile contului apasati pe butonul View Machine,se va deschide o fereastra, apoi apasati pe More detalis(în dreapta sus cu albastru).
Exemplu si explicatii:
External Address: pub2-26.env.cloudshare.com (Adresa pe care o ve-ti folosi la logarea cu putty sau ftp)
Internal IP Address: 10.160.192.23(Adresa ip)
Host ipa-rdp.env.cloudshare.com:5901
Console/VNC Password : W7w2g3eV
Username: root
Password: Zo07JqoOsS
Atentie parola pentru logarea cu putty sau ftp este cea de sub root, cealalta de sub host este parola folosita la logarea în consola/Vpn.
Dupa expirarea celor 14 zile trial, o luati de la capat.
Acesta este un vps foarte bun pentru redirecte, banuiesc ca nu este nici o problema daca este trial, având posibilitatea de a crea alt cont.


______________________________________________________
Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum