Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

avatar
Fondator forum


Vezi profilul utilizatorului http://inuka.justgoo.com
la data de Joi 23 Noi - 18:02


Familia Jetson trăiește într-o lume cu case plutitoare și mașini zburătoare, o lume în care totul se face prin simpla apăsare a unui buton. Și pentru că au o menajeră-robot, Rosie, care să îi ajute, cei din familia Jetson au și mai mult timp pentru a da de bucluc! • George Jetson - George Jetson este un familist muncitor care lucrează zile lungi la Compania de Sprachete Spacely, obositoare, câte trei ore pe zi..Activitatea preferată a lui George Jetson, capul familiei, este să se relaxeze acasă după o zi grea la muncă, dar din păcate, ceilalți membri ai familiei Jetson fac acest lucru imposibil!

 • Jane Jetson - Sufletul familiei Jetson, Jane, mamă și soție, se îngrijește de toată familia, de obicei lăsând toată treaba în grija menajerei Rosie.Jane este obsedată de modă și de achiziționarea celor mai noi dispozitive care economisesc timp în gospodărie, dar se poate conta oricând pe ea pentru a-i susține pe ceilalți membri ai familiei.

 • Elroy Jetson - Fiul cel bun la suflet al familiei Jetson, Elroy Jetson, este un copil extrem de inteligent de șapte ani, obsedat de tot ce ține de era spațială.În timp ce restul familiei se implică în dileme din viața de zi cu zi, Elroy țintește mai sus, fiind în același timp vocea rațiunii în familia Jetson.

 • Judy Jetson - Judy Jetson, fiica adolescentă extrem de populară, este genul tipic de fată de șaisprezece ani a secolului 21, obsedată de haine și băieți, băieți și haine și de ce haine să poarte la întâlnirile cu băieții.Din toată familia Jetson, Judy are viața socială cea mai activă, prin urmare George se alege cu cea mai mare notă de plată la telefon!

 • Rosie - Rosie, robusta menajeră robot a familiei, poate părea o adunătură de metal și de beculețe care clipesc, dar pentru ei este un membru mult iubit al familiei.Rosie se ocupă de Elroy și de tot menajul din gospodărie, toate în timp record.Cu toate acestea, se pare că familia Jetson tot găsește destule motive să intre în panică.

 • Astro - Astro este câinele vorbitor al familiei. El a fost găsit prima dată de Elroy în episodul, "The Coming of Astro". A mai apărut deasemenea și în Space Stars în segmentul „Astro and the Space Mutts” ca membrul al echipei „Space Ace”.

 • Orbitty - Orbitty este o creatură alb-movă cu picioarele arc cu care are puterea de a sări. Orbitty are abilitatea de a-și exprima emoțiile schimbându-și culoarea. Elroy l-a găsit în episodul "Elroy Meets Orbitty" în timpul unei excursii cu școala când acesta era în forma unei roci selenare. Elroy a dus roca acasă și seara din ea a ieșit Orbitty. De atunci acesta devine un membru al familiei.

 • Domnul Spacely - Cosmo G. Spacely este șeful lui George Jetson și proprietar la Compania de Sprachete Spacely. Spacely are păr negru și un temperament negativ. Îl urește foarte mult pe George, sintagma sa fiind „Jetson, ești concediat”.

 • Domnul Cogswell - Domnul Cogswell este cel mai mare competitor al domnului Spacely care lucrează la Compania de Roți Cogswell. El cauzează o mulțiime de probleme lui Spacely și Cogswell. El și Spacely găsesc tot timpul căi să distrugă afacerile fiecăruia. Cogswell mereu a încercat să fure ideile lui Spacely și să le considere ale lui pentru a câștiga avantaj.

 • R.U.D.I. - R.U.D.I. este computerul de lucru al lui George și cel mai bun prieten, următorul după câinele lui, Astro. El are o personalitate umană și este un membru al societății Preventing Cruelty to Humans.

 • Henry Orbit - Henry este reparatorul de apartamente al familie Jetson. Este tot timpul de ajutor și întotdeauna într-o bună dispoziție. Robotul său numit Mac este îndrăgostit de Rosie.


______________________________________________________


Buna!Sunt HoShiKo,fondatoarea acestui forum!
Daca esti nou te rog treci mai intai aici Regulamente
De asemenea ar fi frumos sa te prezinti asa cum se cuvine nu?Prezinta-te
Ai vreo propunere pentru noi?Atunci posteaza aici :Propuneri


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum